Götet nästa :)

Nu e det snart dags att åka till Götet och se när min Helle gifter sig ;) jippie....ska bli så skoj...skriver och lägger in bilder när jag kommer tillbaka på söndag :) men här kommer några bilder.. Den oranga klänning jag ska ha på mig på bröllopet :) den e sååå fin...Den andra outfitten kanske jag ska ha på mingel kvällen imorgon..tja nu får vi se..Ha en jätte bra helg...många pussar till er från mig...lots of löve ;)
 

Boktipset :)

Den här boken e faktiskt jätte bra...Man kan inte fatta vilket liv hon har bakom sig...läs den tjejer:)

Onsdag d 19 Augusti

Hej på er.. Nu var det ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp med jobb, träning osv. Min nya livsstil går jättebra:) inga cigg, inget bröd  o lagom med bra mat:) kanske kan man gå ner de 3-4 kilo i alla fall..:) Jaha nu sitter jag här med en kopp kaffe o njuter av denna halvsoliga morgon.. Har lite att pyssla med idag innan jobbet. Bland annat måste jag köpa ett grattis kort till min goda söta vän Bente i danmark som fyller år på lördag d 22. Samma dag som jag kommer att vara på bröllop i Göteborg på :) Min goda vän Helle gifter sig då..Så vi drar ner till G-borg på fredag och då ska d vara mingel kl 18 med grill buffé o så gifter de sig på lördag o så brunch ihop på söndagen..mysigt :) Förresten ja, talet e skrivet o klart!! helt otroligt så fixade vi det på två timmar:) blir såååå bra...haha..Kan inte berätta mer om det ifall den blivande bruden läser detta:) Har oxå varit på en date uppe i stockholm i lördags:) gick super bra, han var en reko, snygg, skit trevlig kille m humor:) Hoppas på att vi träffas mer.. ;) vi var på skybar o drack vin o myste:) helt perfekt faktiskt..
Nu ska jag berätta om en hemlighet som jag inte velat sagt nåt om innan jag visste...haha...lite skoj..Jag ska vara med i TV i höst!! i ett datingprogram..haha.. Min kompis Madde anmälde mig till detta utan min vetskap..o så ringde de o ville att jag skulle komma på casting för 4 veckor sedan o nu igår ringde de o vill att jag ska vara med:) Tror det e ganska oskyldigt program men det ska bli skoj:) så nu blir det inspelningar i september...berättar mer om det sen..:) En annan kul grej e att jag o syrran blivit bjudna på 30 års fest i september o den kommer bli STOR!! Massor m roligt folk och så ska det vara utklädnad till en kändis..haha...vem ska jag vara?? skriv gärna till mig om förslag!!! ha en super duper dag nu!! pussssss

Kräftor igår...idag ledig :)

Halloj på er.. Vaknade för en liten stund sen med solen som lyste in genom fönstret..härligt:) sånt blir man glad av .. Känner på mig att det här kan bli en bra dag :) Jag e ledig från jobbet och har heeeela dagen framför mig för kl e bara 08.41..Kunde inte sova längre än till 7.30.. Typiskt va..Karro med bäbis kommer till mig om ca 2 timmar o då blir det mys och skrivande av tal..haha..ja håll tummarna för oss och talet.. :) Senare idag blir det lite träning och kanske stan ikväll en sväng för det e lite artister som spelar och det kan ju vara skoj, men vi får se... Lena o Orup spelar på Fredag kväll kl 21 och det var de enda jag ville se men tror ni inte att jag jobbar till kl 21.30 typ...såååå jäkla irri....:( im a working girl so what can i do....Får försöka överleva ändå:)
Igår blev det PREMIÂR för ätning av kräftor, blev utomhus med Madde o my sista :) mums mums...Mysigt var det men kräftorna kanske inte var de absolut bästa men de gick ner ändå..:)Jag har inte ätit kräftor på jättelänge kom jag på !! har bott i Danmark i många år och där har man inte den traditionen att äta kräftor så det blev lixom inte av då... Så det här måste ha varit 1:a gången på typ 5-6 år eller så..Jeeeeesus!! haha..jaja här e några bilder från igår...och ni som tror annat läs detta noga: SIZE DOES MATTER!!!   Have a good one :) pöss på er
 

Hello Kitty

Tycker Hello Kitty grejer e super sött och man kan verkligen få det i alla former..:) Det här e bara några få exempel:

Måndag igen...

Nu e det måndag o jag kan fortfarande känna av lördagens bravader:) jag o systra mi drog till Stockholm i lördags, extremt spontant! Vi blev uppbjudna så varför inte tänkte vi :) Vi drog upp dit och gick på Bern´s och det var ett schysst ställe, jätte fint inuti och mycke folk..Lite kändisar oxå..Flirtade lite oskyldigt med Bagge, (idol jury snubben)..haha:) Han stod o kollade in min rumpa när jag dansade o så råkade jag se det..haha..jaja..Senare åkte vi hemmåt och så sov jag hos syster..Jeeesus vilken kväll :) Igår var vi liite slitna men jag pallrade mig upp och tog med mig  Sara´s dotter Ebba, som e 7 år,  med ut o åt lite MCD med Madde o Cornelia och sen leka lite i parken o åka karuseller med Nellis o Åsa:) Det var en mysig dag :) Senare blev det häng i soffan o tidigt i säng. Idag jobbar jag kväll så jag börjar kl 14.20 men innan det ska jag iväg till mamsen o fika lite :) Förresten idag e det SARA`S FÔDELSEDAG :) Grattis syster på din 32 års dag:) hipp hipp hurra hurra hurrrraaaaaa för dig idaaaaa.......;) 

pusssssssssss 

Madde, sockervadden :) o jag..haha:)

Jag vet, jag skrev att jag inte skulle skriva förrän efter helgen meeeen....:) kunde inte låta bli .. Var på stan en stund för att kolla in festivalen m Madde och hon älskar sockervadd så det var nåt hon tjatade om tills hon fick den:) så gullligt..Shoppade oxå lite, kanske några presenter och bland mycke annat denna T shirt med guldtryck:) fin o sköners...I kväll blir det nog en öl på stan kanske..Ciao..  ;)
Madde o sockervadden becomes one:)

Helg :) o ledig...

Nu e det Fredag o jag har jobbat min första vecka efter semestern..Har gått ganska bra men trött som en satan efter de morgnar jag har jobbat tidigt..E inte riktigt van vid att gå upp så tidigt ännu:) Nu e det Åfestival här i Etuna och då brukar det vara ganska mycket folk ute men vet inte om jag ens orkar dra mig neråt stan i kväll.. usch o blä va seg jag ee..
Har klarat mitt sunda liv nu i hela 6 dagar! jippie...duktig ja eee eller hur:) tränat flera ggr, ätit o druckit bra o inte rökt en enda cigg..såå skönt!
Skriver mer efter helgen..kram på er!!

me..


Bara jag:)



















Onsdag och 2 arbetspasset på 1 arbets veckan efter semestern

Hej hej... Nu e det redan onsdag och den 5 augusti..Pratade nyss med min absolut bästa vän Karro som bor i Sthlm med sin familj. Hon har precis fått nr 2 barnet..En liten bäbis princessa som ska heta Tuva :) Helt underbart.. Vi 2 ska i alla fall på en annan riktigt god vänninans bröllop den 22 augusti i Göteborg, och så ska vi ju skriva ett tal innan det..tillsammans..Nu vet vi inte hur vi ska göra det för Karro har händerna fulla o jag jobbar mycket..Det ska bli intressant o se hur det utformar sig för vi har inte börjat ännu..:) Men det brukar ordna sig till slut :)haha...ja alltid e det nåt:) Jag har börjat jobba igen efter 3 veckors semester!! ganska ok att vara tillbax..ja i alla fall tills vidare.. Har oxå börjat träna igen, och den här gången e det hardcore..Finns inget som heter " orkar inte" eller "det skiter jag i idag"...Det e bara att köra på:) Har en annan grej på gång men det vill jag inte berätta om ännu..hehe...Annars har jag inte så jätte mycke att komma med idag men skriver igen snart...
Soliga hälsningar från mig 

Lördag 1 Augusti..shit va tiden går fort..

Hej hej på er alla!! Har hänt lite sedan sist jag skrev, lite fester osv. Jag och alla mina syskon samt min brors fru var i onsdags på afterwork på Grappa och drack vin och åt pizza..Bästa pizzan i stan förresten:) Så här fina var jag o Sara:  
Vi hade en jätte trevlig kväll men kvällen för mig o Sara slutade mycket senare med en efterfest som vi gott och väl kunde ha varit utan!! Så i torsdags var vi som zombier heeeeela dagen...Det blev pizza och en massa coca cola:)
Igår däremot mådde jag mycket bättre så då gjorde jag, mamma, äldsta syster och systerdotter en liten utflykt till Lager 157 och det var intressant..Trodde det skulle vara mycket större än vad det var!! En liten besvikelse faktiskt, men dom får tummen upp för fikat:) Varma mackor m mozzarella o tomat...mums! Men som en shopaholic som man eeeee så hittade jag en svart klänning som ni ser här på bilden:) Min nya porriga klänning :)   Lite porrig men snygg som attans:) Märket e Lipsy London och det fanns bara en av varje klänning..kul :) Senare blev det film med Madde och sötaste hunvalpen Sally:) Vi kollade på " The hills have eyes", den första av dom (finns 2) Den var sådär, trodde man skulle bli jätte skrämd men nehej då..haha..Sussade kl 01 ca och är först idag pigg efter i onsdags..Gud alltså man e inte 20 längre!! haha.. Nu idag e det lördag och på måndag börjar jag jobba igen:( jobbigt o lite ångest fyllt men det ska nog gå bra:) Så idag måste ju nåt kul hända och vem vet...det kanske det gör:)  to be continued.....P.U.S.S    

RSS 2.0