bara lite bilder :)o lite annat kanske...hehe..

Hallå igen..har nått jag måste berätta.. Har köpt och provat den Lip plumber/ Lip injection produkten från Too faced, som enligt finest bloggerskan, Emilia carpenisan , ska vara "the best".. Hon säger att den fördubblar dina läppar.. Det e båg och BS!! Den funkar knappt o jag har försökt 3 ggr nu..Min kille provade den oxå bara för att testa..Det som händer e att man blir lite rödaktig om läpparna men inget mer...Jag betalade 250 kr för den o så funkar den inte!! skitgrejer alltså...Hon Emilia måste få pengar eller gratis grejer för att reklamera denna skit läppglans...köp den inte tjejer!! Kunde lika gärna gnugga lite tabasco på läpparna för det skulle säkert funka bättre..haha:)
Kolla in förrsten vilka snygga skor jag hittat!!! nice...på nelly.com..o vet ni..dom funkar nog helt säkert..hahaha:)

Halloo alla där ute (eller inne) i kylan..burr burr..

Jaha nu e jag hemma efter jobbet.. det e mörkt när man går både till o från jobbet, inte sådär jätte upplyftande :( skulle behöva pallra mig iväg o träna men oooorkar inte..kanske blir lite solning istället :) det kanske piggare upp i mörkret.. Nu e det ju snart nyår och jag ska vara jätte fiiin hade jag tänkt mig :) ska nog fixa lite bilder på den kvällen så ni kan se.. Blir ju hotell o jacuzzi men my boy J..längtar såå himla myckeee...Tänkte på det här med nyårslöften..e det bara BS eller funkar det verkligen???
Om ni har nåt bra förslag på hur man ska kunna hålla sina nyårslöften, så skrriiiiv till mig!! behöver höra hur man gör för jag har svårt att lyckas...:)
här kommer lite smått o gott:
haha:) johnny heter ju min baby:) o han e både söt o stark..:)
visst e det fint m vinter o snö :)
lite på sniskan meeeen den får duga..
Ha det så bra tills nästa gång...knus o kram

Distance is such a bitch!!

Fyyy va jag saknar min baby...jäkla shit alltså..känns som om vi inte har setts på hundra år..men 8 dagar räcker gott o väl..o mer blir det :( om du ser det här baby så e den här kyssen till digfrån mig...

forts....

min cissi :) underbar på alla sätt...pusssss

mysssig kväll m min kompis cissi från London :)


Träning o jobb..

Jahaaaa så länge kunde jag hålla mig borta från att skriva lite :) haha.. Blev väckt på det bästa sättet idag..Min kära baby ringde o ville säga godmorgon..♥hade velat hoppa på han o pussa ihjäl honom om han vart här...Han kommer julaftons kväll till mig :) längtar såååå......Har nu varit o tränat och sen har jag lagat 2 matlådor och nu måste jag hoppa in i duschen innan jag måste rusa till jobbet..Men måste bara säga: GUUUUD va kallt det e idag!! tror det e 16 minus grader..burr burr..
kram

Värme...

Jag o min älskling... ♥

Och här vill vara m min älskling..naken ;) hi hi..man får väl drömma..;)

Underbara vinter och underbart 2009:)

HALLOJSAN PÅ ER ALLA !! Jag vet att det har varit många månader sedan jag skrev sist..haft mycket att göra..host host* ;) men liite sant e det faktiskt..Håller fortfarande ihop med killen jag nämnde förut, han från programmet.. Han heter Johnny o är helt fantastisk:) han gör mig sååå himla glad o får mig att känna som om allt e möjligt:) jag e sååå kär i han..han e en underbar människa...mmm underbara kärlek..:)♥ har pratat om att sticka iväg, bara han o jag, över nyår o bara pussas o dricka champagne..namnam..såå idag har vi beställt hotell i örebro på clarion hotel :) med jacuzzi på rummet..myysss faktor e hög..me like..längtar sååå...:)
Annars, bland er andra dödliga nere på jorden..haha..så knallar jobbet på, har fått mitt vik förlängt till sept-2010..men efter det tror jag inte jag vill jobba kvar för förhoppningsvis har mitt liv tagit en vändning, kanske mot stockholm:)..but its yet to bee seen..
År 2009 har varit hur bra som helst; flytt tillbaka till Sverige, Lägenhet, jobb, umgås med familj o vänner, min 30 årsdags fest, en sommar fylld med bus:) en av mina bästa tjejkompisar gifte sig, jag var med i ett dating program där jag möter min prins d. 13 sept ♥ o efter det e det ju helt obeskrivligt bra:)helt bäst faktiskt! hur bra kan det bli :) hoppas det fortsätter in i det nästa år o många därefter:) Men ett stort TACK ska 2009 ha i alla fall för allt..;)på söndag kommer kompisen Cissi hem till mig och äter o myser lite för att sen åka tillbaka till London, där hon bor...ska bli såå himla kul att träffa henne igen...
Om jag inte hinner skriva innan så vill jag önska er alla en GOD OCH OCH ETT GOTT NYTT ÅR!! KOM IHÅG ATT TA HAND OM VARANN!!PUSS PUSS

RSS 2.0