neeeee

Nej nu vet jag vad jag ska göra idag mer än att vara barnvakt.... färga den här white trash utväxten!! hatar verkligen utväxt!!visst det e inte sååå mycke men ändå.. tur att det finns mössa att trycka ner när man går ut..haha :)

tisdags morgon med besök av Ebba :)

Nu e det Tisdag och kl e inte mer än 09.00. Har varit uppe sen halv åtta för att jag fick mitt gudbarn Ebba på besök. Hon e lite sjuk o ska vara hemma från skolan och jag börjar inte jobba förrän kl 14.20 så jag e barnvakt tills då :) myyys pysss...vi sitter i soffan o glor på barnprogram o nu bloggar :) :)vi ska bara mysa hela dagen....:)
Hoppas ni alla får en jätte bra dag!! puss på er från oss..

Nina is in;)

stockholm på vintern..
jag på väg till jobbet kl 06.30 !!!
här kokas det soppa :) gott o nyttigt!!
mmm semla...se o njut...men inte sååå nyttigt dock..:)
Hej så länge

pics..

Min kommande tattoooo:)
Bästa filmen någonsin!!!!!! se den i 3 d:)
me..
haha..peace :)
min älskling o jag :)

Nytt år, nya äventyr:)

Its on bitch!!!!!! and dont try to stop me....
Träning o äta rätt!!Hälsa..må bra i sin egen kropp!! både fysiskt o psykiskt!
Ja det e seriöst ON for real...Nu e det skärpning med all skröpmat o skit o mer träning..allt som behövs e fokus..
En annan sak som stör mig e att jag e 30 år o fortf har såå mycket jag vill göra i livet! Vill plugga till snut, till läkare, jobba i butik, resa i massor..osv...blir ju stressad av att bara tänka på det...Att vara barnsligt förälskad i livet kommer jag alltid att vara men känns som att man måste lägga band på sig nu när man e 30 lixom...pizz tråkigt tycker jag..o jag kommer nog inte göra det heller..hihi..
Känns som om alla andra vet vad de vill o den enda rätta vägen att gå e att föda en massa barn o jobba på samma gamla jobb hela livet..FYYY FAAN va trist...thats just not meeeeee!! Jag vill gärna ha barn men om det blir om 3 år så e det ok för mig.. alltså så här e min filosofi: varför få barn tidigt? du kommer att leva DITT liv för ditt barn..inte kunna leva ditt EGET liv, göra det DU vill...inte kunna göra nåt impulsivt..inte kunna gå ut när du vill, resa o gå på afterwork, sitta uppe till kl 04 och sen sova till 12..bara några exempel. Det e inget fel på barn, jag älskar barn men jag fattar inte att tjejer o killar vill ge bort sin ungdom för att få barn...Sen om man har upplevt mycket så har man mer att ge sina barn..så ser jag det..jag vet inte, Jag kanske bara e rädd för hela grejen med barn..ansvaret som kommer med...dont know. Men något som jag lätt kan göra nu..o det handlar om att jag har träffat den mest underbara man som det känns såå rätt med..e att flytta ihop med han nu på bums! jag vill leva med honom, göra allt med honom..o bäst av allt e att han e som jag:) lite vild o galen, vilket e sååå härligt:)jag älskar verkligen honom...<3 Till något annat, jag ska tattuera mig snart..Ett hjärta på vänster hand/arm och mina initialer NEL på hö handled..på undersidan lixom..vad sägs? love tattoooooos :) Här nedan, lite bilder :)

RSS 2.0