Härliga Tisdag..

                                                                      
Det här e en liten bild på mig själv:)



Jaha nu sitter jag här framför skärmen igen.. Lite tung i huvudet efter vinet igår :) Min syster Sara och jag var på stan o strosa runt hela dagen och åt god lunch på Papas Tapas och sedan uträttade vi lite ärenden och sen blev det afterwork vin..Fast vi hade ju inte jobbat eftersom vi fortf har semester så det blev after stan vin:) och det blev flera vinglas, inte bara ett...som vanligt.. Och när vi satt där så kom vi o prata om en kille som har dissat mig så fint..NOT.. Han valde att bara inte höra av sig mer, efter typ flera veckors sms ande, ringande och cammande!! hallå killen har ju inget vett i skallen!! Men han fick väl kalla fötter när vi väl prata om att ses..Fy faan vilka idioter det finns...Men i alla fall då busringde vi till honom igår..haha..Min syrra fick prata (vi e lika i rösten)och när han fatta att det nog var jag så la han på! helt otroligt..haha..Killen kan inte ha något hyfs alls..Hoppas du läser det här Fredrik Karlsson i Stockholm!!!  Nu lämnar vi det för han e inte värd det..inte värd min tid. Nu ska jag snart sticka iväg till Sara o hämta min mobil som jag glömde igår..var nog liiite slirig i slutet där:) haha..Kvällen slutade med att Sara stack upp till Sholm på en date och jag cyklade/vinglade hem och somna som en stock..End of the story..Pöss på er

   

Nu e det kväller....

Jahaa nu har snart denna söndag gått.. Har inte fått så mycket gjort idag mer än en lång promenad med min äldsta syster och ett spontant besök till mamma o pappa och nu ska min andra syster komma över till mig och skvallra lite, äta chips och titta på dålig tv med mig:) och kanske blir det lite surfning på nätet.. :)  Måste säga att jag tycker det e lite tricky att komma på hur man lägger in bilder på framsidan så bloggen ser så där fin ut som alla andras...haha..Märks att man e liiite ny här.. :)men det kanske blir bättre snart..Jag får jobba på det! Ha en skön söndag kväll nu...XOXO :)

Ny dag:)

Idag har jag äntligen gjort slag i saken och fixat min egen blogg!! haha..och den som pushade mig sista millimetern var min älskade systerdotter :) som sj har en blogg. Blev nyfiken och tycker sj att det e super kul att läsa bloggar:) jaha nu ska jag väl sätta sprutt o hoppa in i duschen och sen försöka börja dagen:) ha det bäst allihopa tills nästa gång jag skriver...:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0